Julemeny

Matrettene i vår meny bygger på et konsept om å tilby noe for enhver smak, inspirert av regionale mattradisjoner, og bestående av sesongens beste råvarer. For å oppnå dette benytter vi oss av lokale råvarer, så langt det lar seg gjøre.

LUNSJRETTER

Serveres fra kl. 12:00–16:30. Kjøkkenet stenger fra 16:30 til 17:30

Fiskesuppe

Serveres med hvit og rød fisk, grønnsaker, reker og brød. Velg mellom liten eller stor porsjon.

Fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten (hvete), sulfitt

kr 179,- / 219,-

Viltburger

Anrettet på brioche-burgerbrød med frisk
salat, tomat, løk, cocktaildressing og fries.

Gluten (hvete), løk, egg, melk, hagl, sulfitt, sennep
kr 225,-

Karbonadesmørbrød

Serveres på landebrød med salat, bønnesalat, tomat, løk, rødbeter, sylteagurk og stekt løk.

Gluten (hvete), løk, hvitløk, sulfitt, sennep

kr 189,-

Ribbesmørbrød

Serveres med rødbeter, sylteagurk, julesaus og sennep.

Gluten (hvete), sennep
kr 195,-

Liten juletallerken

Juletallerken med ribbe, julepølse, medisterkake, rødkål, surkål, kokte poteter og julesaus.

Tørrmelk, løk, sulfitt

kr 269,-

Liten pinnekjøtt-tallerken

Serveres med kålrabistappe, kokte poteter og sjy.

kr 289,-

DESSERT

Crème Brûlee

Toppes med friske bær.

Egg, laktose

kr 142,-

Eplekake

Serveres med krem og vaniljeis.

Gluten (hvete), melkeprotein, melk, egg

kr 142,-

Riskrem med rød saus

Melk

kr 99,-

Multekrem

Melk

kr 99,-

BARNEMENY

Pølse med fries

kr 99,-

Porsjon med fries

kr 89,-

Kyllingnuggets

Serveres med fries.

Gluten (hvete), egg

kr 99,-

Barnas juletallerken

Julepølse og medisterkake med kokte poteter og julesaus.

Tørrmelk

kr 125,-

HOVEDRETTER

"Pinne fra stang"

Pinnekjøtt serveres med hjemmelaget kålrabistappe, kokte poteter og sjy. Kjøtt fra Nortura og Gilde.
kr 469,-

"Julens glede"

Juletallerken serveres med ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, kokte poteter, tyttebær,
svisker og julesaus. Kjøtt fra Nortura og Stang Kjøtt.

Tørrmelk, løk, sulfitt
kr 349,-

"Elsk igjen"

Lutefisk serveres med ertestuing, baconfett, kokte poteter og tilbehør. Velg mellom enkeltporsjon og to eller flere porsjoner lutefisk. Fisk fra Fjordfisk og Brødrene Andreassen
kr 459,- / 595,-

"Byens marker"

Indrefilet av norsk storfe som serveres med rødvinssaus, rotgrønnsaker, stekte poteter og rødbeter. Kjøtt fra Nortura Norsk Kjøtt.

Hvitløk, løk, sulfitt

kr 449,-

DESSERT

Dessertbuffet

Dessertbuffet med mange fristelser inkludert kaffe.

kr 175,-
Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle