Julemeny

Matrettene i vår meny bygger på et konsept om å tilby noe for enhver smak, inspirert av regionale mattradisjoner, og bestående av sesongens beste råvarer. For å oppnå dette benytter vi oss av lokale råvarer, så langt det lar seg gjøre.

LUNSJRETTER

Serveres fra kl. 12:00–16:30. Kjøkkenet stenger fra 16:30 til 17:30

Fiskesuppe

Serveres med hvit og rød fisk, grønnsaker, reker og brød. Velg mellom liten eller stor porsjon.

Fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten (hvete), sulfitt

kr 159,- / 199,-

Viltburger

Anrettet på brioche-burgerbrød med frisk
salat, tomat, løk, cocktaildressing og fries.

Gluten (hvete), løk, egg, melk, hagl, sulfitt, sennep
kr 205,-

Karbonadesmørbrød

Serveres på landebrød med salat, bønnesalat, tomat, løk, rødbeter, sylteagurk og stekt løk.

Gluten (hvete), løk, hvitløk, sulfitt, sennep

kr 189,-

Ribbesmørbrød

Serveres med rødbeter, sylteagurk, julesaus og sennep.

Gluten (hvete), sennep
kr 195,-

Liten juletallerken

Juletallerken med ribbe, julepølse, medisterkake, rødkål, surkål, kokte poteter og julesaus.

Tørrmelk, løk, sulfitt

kr 259,-

Liten pinnekjøtt-tallerken

Serveres med kålrabistappe, kokte poteter og sjy.

kr 265,-

DESSERT

Crème Brûlee

Toppes med friske bær.

Egg, laktose

kr 115,-

Eplekake

Serveres med krem og vaniljeis.

Gluten (hvete), melkeprotein, melk, egg

kr 105,-

Riskrem med rød saus

Melk

kr 99,-

Multekrem

Melk

kr 99,-

BARNEMENY

Pølse med fries

kr 89,-

Porsjon med fries

kr 69,-

Kyllingnuggets

Serveres med fries.

Gluten (hvete), egg

kr 89,-

Barnas juletallerken

Julepølse og medisterkake med kokte poteter og julesaus.

Tørrmelk

kr 95,-

HOVEDRETTER

"Pinne fra stang"

Pinnekjøtt serveres med hjemmelaget kålrabistappe, kokte poteter og sjy. Kjøtt fra Nortura og Gilde.
kr 465,-

"Julens glede"

Juletallerken serveres med ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, kokte poteter, tyttebær,
svisker og julesaus. 50kr ekstra for påfyll. Kjøtt fra Nortura og Stang Kjøtt.

Tørrmelk, løk, sulfitt
kr 329,-

"Elsk igjen"

Lutefisk serveres med ertestuing, baconfett, kokte poteter og tilbehør. Velg mellom enkeltporsjon og to eller flere porsjoner lutefisk. Fisk fra Fjordfisk og Brødrene Andreassen
kr 449,- / 549,-

"Byens marker"

Indrefilet av norsk storfe marinert i rødvin, trøffel, timian og hvitløk, som serveres med demi-glace, rotgrønnsaker, stekte poteter og rødbeter. Kjøtt fra Nortura Norsk Kjøtt.

Hvitløk, løk, sulfitt

kr 435,-

DESSERT

Dessertbuffet

Dessertbuffet med mange fristelser inkludert kaffe.

kr 175,-

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle