Serveres med hvit og rød fisk, grønnsaker, reker og brød. Velg mellom liten eller stor porsjon.
Fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten (hvete), sulfitt
Anrettet på brioche-burgerbrød med frisk
salat, tomat, løk, cocktaildressing og fries.
Serveres på landebrød med salat, bønnesalat, tomat, løk, rødbeter, sylteagurk og stekt løk.
Gluten (hvete), løk, hvitløk, sulfitt, sennep
Serveres med rødbeter, sylteagurk, julesaus og sennep.
Juletallerken med ribbe, julepølse, medisterkake, rødkål, surkål, kokte poteter og julesaus.
Tørrmelk, løk, sulfitt
Serveres med kålrabistappe, kokte poteter og sjy
Juletallerken serveres med ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, kokte poteter, tyttebær,
svisker og julesaus. 50kr ekstra for påfyll. Kjøtt fra Nortura og Stang Kjøtt.
Indrefilet av norsk storfe marinert i rødvin, trøffel, timian og hvitløk, som serveres med demi-glace, rotgrønnsaker, stekte poteter og rødbeter. Kjøtt fra Nortura Norsk Kjøtt.
Hvitløk, løk, sulfitt
Dessertbuffet med mange fristelser inkludert kaffe.
Serveres med fries.
Gluten (hvete), egg
Julepølse og medisterkake med kokte poteter og julesaus.
Tørrmelk
Restauranten er sentralt plassert i den pittoreske og sjarmerende bydelen Gamlebyen i Fredrikstad, festningsbyen som bærer på lange tradisjoner og historie helt tilbake til år 1567.