Meny

Matrettene i vår meny bygger på et konsept om å tilby noe for enhver smak, inspirert av regionale mattradisjoner, og bestående av sesongens beste råvarer. For å oppnå dette benytter vi oss av lokale råvarer, så langt det lar seg gjøre.

LUNSJRETTER

Serveres fra kl. 12:00–16:30. Kjøkkenet stenger fra 16:30 til 17:30

Fiskesuppe

Serveres med hvit og rød fisk, grønnsaker, reker og brød. Velg mellom liten eller stor porsjon.

Fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten (hvete), sulfitt

kr 159,- / 199,-

Majorens viltburger

Anrettet på brioche-burgerbrød med frisk salat, tomat, løk, cocktaildressing og fries.

Gluten (hvete), løk, egg, laktose, hagl, sulfitt, sennep

kr 205,-

Rødbetesalat

Rødbetesalat med glaserte valnøtter, ristede
gresskarfrø, cherrytomater, syltet rødløk, rødbetechips og brød.

Sitrus, nøtter (valnøtter), gluten (hvete), løk, sulfitt

kr 165,-

Stekt geitost

Stekt geitost på brioche brød med ruccola, syltet perleløk, plommesyltetøy og glaserte valnøtter.

Nøtter (valnøtter), gluten (hvete), løk, sulfitt, melk

kr 175,-

Rekesmørbrød

Reker i lake fra Engelsviken servert på landebrød med salat, tomat, løk og majones.

Skalldyr, gluten (hvete), egg, sitrus, sulfitt

kr 189,-

Pulled Pork Sandwich

BBQ-pulled pork serveres på landebrød med salat, coleslaw, sylteagurk, chilimajones og fries.

Gluten (hvete), melk, egg, sitrus, sulfitt, sennep

kr 179,-

Fried chicken

Fritert kyllingfilet som serveres med coleslaw, fries, chilimajones og aioli.

Gluten (hvete), egg, hvitløk

kr 185,-

FORRETTER

Yuzu Lakseceviche

Finkuttet laks marinert i yuzu som serveres med fennikel, vårløk, koriander, fritert kapers, dillolje og brød.

Fisk, løk, sulfitt, gluten (hvete), sitrus
kr 155,-

Oksecarpaccio

Serveres med ruccola, syltet perleløk, parmesan, balsamico og brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melk

kr 159,-

Fylt portobello

Portobellosopp marinert i trøffel, fylt med løk-duxelle. Gratineres med parmesan og serveres med brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melk
kr 135,-

HOVEDRETTER

Oksefilet

Serveres med amadinepoteter marinert i urteolje, portobellosopp, helstekt sellerirot, rødbeter, ovnsbakt gulrot og rødvinssaus.

Løk, sulfitt, melkeprotein

kr 425,-

Sous Vide oksekjøtt

Serveres med amadinepoteter marinert i urteolje, portobellosopp, helstekt sellerirot, rødbeter, ovnsbakt gulrot og rødvinssaus.

Løk, sulfitt, melkeprotein
kr 355,-

Wiener Schnitzel

Schnitzel av norsk kalv som serveres med erter, persille, stekte poteter, sitron, ansjos og kapers.

Gluten (hvete, bygg), laktose, egg, fisk, sitrus

kr 335,-

Helstekt skatevinge

Serveres med noisette potetpuré, agurksalat, granateple og fritert kapers.

Melk, sulfitt, løk, sitrus

kr 295,-

Biffburger

Serveres på briochebrød med trøffelsauerkraut, løkkompott, salat og fries.

Sulfitt, løk, gluten (hvete)

kr 255,-

DESSERT

Crème brûlée

Toppes med friske bær. 

Egg, melk

kr 115,-

Eplekake

Serveres med krem og vaniljeis.

Gluten (hvete), melkeprotein, egg

kr 105,-

Majorens terte

Servitøren informerer om dagens terte.

Gluten (hvete), egg, melk
kr 105,-

Kuleis

Melk

kr 29,- (pr. stk)

BARNEMENY

En porsjon pommes frites

kr 69,-

Pølse med pommes frites

kr 89,-

Kyllingnuggets og pommes frites

Gluten (hvete), egg

kr 89,-

Fiskekaker

Fiskekaker fra Delikatessen i Gamlebyen, serveres med kokte poteter og grønnsaker.

Fisk, løk, hvitløk, melk

kr 89,-