Meny

Matrettene i vår meny bygger på et konsept om å tilby noe for enhver smak, inspirert av regionale mattradisjoner, og bestående av sesongens beste råvarer. For å oppnå dette benytter vi oss av lokale råvarer, så langt det lar seg gjøre.

LUNSJRETTER

Serveres fra kl. 12:00–16:30. Kjøkkenet stenger fra 16:30 til 17:30.
DIP – 19,- pr. stk. Aioli, chilimajones, cocktaildressing, remulade, majones, ramsløkmajones, dillmajones

Fiskesuppe

Serveres med hvit og rød fisk, grønnsaker, reker og brød. Velg mellom liten eller stor porsjon.

Fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten (hvete), sulfitt

kr 165,- / 199,-

Viltburger

Anrettet på brioche-burgerbrød med frisk
salat, tomat, løk, cocktaildressing og fries.

Gluten (hvete), løk, egg, melk, hagl, sulfitt, sennep
kr 205,-

Rekesmørbrød

Reker i lake fra Engelsviken servert på landebrød med salat, tomat, løk og majones.

Skalldyr, gluten (hvete), egg, sitrus, sulfitt
kr 189,-

Pulled Pork Sandwich

Serveres med chilimajones, coleslaw, sylteagurk
og pommes frites.

Gluten (hvete), melk, egg, sitrus, sulfitt, sennep

kr 185,-

Kyllingsalat

Kyllingsalat med salatblanding, mozzarella,
mango chutney, ristede gresskarkjerner, ristede
kikerter og syltet perleløk.

Gluten (hvete), sitrus, sulfitt, melk

kr 179,-

Fish and chips

Serveres med salat, remulade og fries.

Gluten (hvete), egg, melk, sulfitt

kr 205,-

Kreps

Kreps stekt i brunet hvitløkssmør serveres med
salatblanding, ramsløkmajones og brød.

Skalldyr, gluten (hvete), egg, melk, sulfitt, løk, hvitløk

kr 195,-

FORRETTER

Oksecarpaccio

Serveres med ruccola, syltet perleløk, parmesan, balsamico og brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melk
kr 175,-

Soppsuppe

Kremet soppsuppe med champignon, kantarell,
portabello og steinsopp. Velg mellom liten eller
stor porsjon. Serveres med brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melkeprotein

kr 165,- / 199,-

Gravet røye

Lettgravet røye i yuzu og dillakevitt som
serveres med syltet gulbeter, syltet sennepsfrø,
dillmajones og brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, fisk, sitrus, sennep
kr 165,-

Spekeplate (sharing)

Sharing plate for to personer med parmaskinke,
trøffelskinke, oliven, mozzarella, brie, brød og aioli.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melk, hvitløk
kr 245,-

HOVEDRETTER

Ekstra tilbehør til hovedrettene koster kr 39 pr. stk.

Oksefilet

Serveres med urtestekte poteter, jordskokkpuré,
sesongens grønnsaker og peppersaus.

Løk, sulfitt, melkeprotein

kr 435,-

Lammeskank

Lammeskank som serveres med potetpuré,
sesongens grønnsaker og lammesaus.

Løk, melkeprotein, melk, hvitløk
kr 389,-

Gravet røye

Stekt røye som serveres med potetpuré med
fennikel, saltbakte gulbeter, sesongens grønnsaker og lettrøkt dill-velouté.

Melk, melkeprotein, fisk, sitrus, sulfitt
kr 375,-

Wiener schnitzel

Schnitzel av norsk kalv som serveres med erter,
persille, stekte poteter, sitron, ansjos og kapers.

Gluten (hvete, bygg), melk, egg, fisk, sitrus
kr 395,-

Jeger schnitzel

Schnitzel av viltkjøtt som serveres med soppstuing, spätzle, erter og tyttebær.

Gluten (hvete, bygg), melk, egg, hvitløk
kr 395,-

Voldport Schnitzel

Schnitzel av norsk okse som serveres med
løkringer, rotgrønnsaker, stekte poteter og brun
løksaus.

Gluten (hvete, bygg), melk, egg, løk, hvitløk
kr 395,-

DESSERT

Crème brûlée

Toppes med friske bær. 

Egg, melk

kr 115,-

Eplekake

Serveres med krem og vaniljeis.

Gluten (hvete), melkeprotein, melk, egg

kr 135,-

Apfelstrudel

Serveres med vaniljeis.

Gluten (hvete), melkeprotein, egg
kr 159,-

Yuzu panna cotta

Serveres med marengs og friske bær.

Gluten (hvete), egg, melk, sitrus
kr 125,-

Kuleis

Melk

kr 29,- (pr. stk)

BARNEMENY

Pølse med fries

kr 89,-

Porsjon med fries

kr 79,-

Kyllingnuggets

Serveres med fries.

Gluten (hvete), egg

kr 89,-

Viltboller

Serveres med stekte grønnsaker og fries.

Melk

kr 89,-
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.