Meny

Matrettene i vår meny bygger på et konsept om å tilby noe for enhver smak, inspirert av regionale mattradisjoner, og bestående av sesongens beste råvarer. For å oppnå dette benytter vi oss av lokale råvarer, så langt det lar seg gjøre.

LUNSJRETTER

Serveres fra kl. 12:00–16:30. Kjøkkenet stenger fra 16:30 til 17:30

Fiskesuppe

Serveres med hvit og rød fisk, grønnsaker, reker og brød. Velg mellom liten eller stor porsjon.

Fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten (hvete), sulfitt

kr 159,- / 199,-

Viltburger

Anrettet på brioche-burgerbrød med frisk
salat, tomat, løk, cocktaildressing og fries.

Gluten (hvete), løk, egg, melk, hagl, sulfitt, sennep
kr 205,-

Fish and chips

Serveres med salat, remulade og fries.

Gluten (hvete), egg, melk, sulfitt

kr 205,-

Rekesmørbrød

Reker i lake fra Engelsviken servert på landebrød med salat, tomat, løk og majones.

Skalldyr, gluten (hvete), egg, sitrus, sulfitt
kr 189,-

Pulled Pork Sandwich

BBQ-pulled pork serveres på landebrød med
salat, coleslaw, sylteagurk, chilimajones og fries.

Gluten (hvete), melk, egg, sitrus, sulfitt, sennep

kr 185,-

FORRETTER

Oksecarpaccio

Serveres med ruccola, syltet perleløk, parmesan, balsamico og brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melk
kr 159,-

Kantarellsuppe

Kremet kantarellsuppe som serveres med brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melkeprotein
kr 139,-

Oste- og spekefat

Sharing plate med diverse oster, spekemat og marmelade.

Gluten (hvete), sulfitt, melk, løk, fisk, skalldyr
kr 229,-

HOVEDRETTER

Oksefilet

Serveres med amadinepoteter marinert i urteolje, portobellosopp, helstekt sellerirot, rødbeter, ovnsbakt gulrot og rødvinssaus.

Løk, sulfitt, melkeprotein

kr 425,-

Wiener Schnitzel

Schnitzel av norsk kalv som serveres med erter,persille, stekte poteter, sitron, ansjos og kapers.

Gluten (hvete, bygg), melk, egg, fisk, sitrus
kr 335,-

Dagens fangst

Dagens fangst og tilbehøret vil variere fra dag til dag. Spør servitøren om hva som er dagens, samt allergener.

kr 295,-

Lam

Serveres med jordskokkpuré, stekte poteter, rosenkål og lammesaus.

Melk, sulfitt, løk, hvitløk

kr 355,-

DESSERT

Crème brûlée

Toppes med friske bær. 

Egg, melk

kr 115,-

Eplekake

Serveres med krem og vaniljeis.

Gluten (hvete), melkeprotein, egg

kr 105,-

Kuleis

Melk

kr 29,- (pr. stk)

BARNEMENY

Pølse med fries

kr 89,-

Porsjon med fries

kr 69,-

Kyllingnuggets

Serveres med fries.

Gluten (hvete), egg

kr 89,-

Viltboller

Serveres med stekte grønnsaker og fries.

Melk

kr 89,-