Meny

Matrettene i vår meny bygger på et konsept om å tilby noe for enhver smak, inspirert av regionale mattradisjoner, og bestående av sesongens beste råvarer. For å oppnå dette benytter vi oss av lokale råvarer, så langt det lar seg gjøre.

FORRETTER

Stekt kamskjell

Serveres med råkostsalat, hvitvinsvinaigrette og brød.

Bløtdyr, selleri, løk, sulfitt, gluten (hvete)

kr 105,-

Gresskarsuppe

Serveres med bacon, timianolje og brød. Velg mellom liten eller stor porsjon.

Løk, gluten (hvete), melkeprotein, hvitløk

kr 95,- / 135,-

Viltplate

Viltplate med diverse spekemat fra sjø og land,
både røkt og gravet. Spør servitøren om hva
slags vilt som er tilgjengelig.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, laktose, egg, skalldyr, fisk, hagl

kr 155,-

LUNSJRETTER

Serveres fra kl. 12:00–16:30.

Fiskesuppe

Serveres med hvit og rød fisk, grønnsaker, reker og brød. Velg mellom liten eller stor porsjon.

Fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten (hvete), sulfitt

kr 135,- / 165,-

Majorens viltburger

Anrettet på brioche-burgerbrød med frisk
salat, tomat, løk, cocktaildressing og fries.

Gluten (hvete), løk, egg, laktose, hagl, sulfitt, sennep

kr 191,-

Karbonadesmørbrød

Serveres på landebrød med salat, bønnesalat, tomat, løk, rødbeter, sylteagurk og stekt løk.

Gluten (hvete), løk, hvitløk, sulfitt, sennep

kr 175,-

Rekesmørbrød

Reker i lake fra Engelsviken servert på landebrød med salat, tomat, løk og dill-hollandaise.

Skalldyr, gluten (hvete), egg, sitrus, sulfitt

kr 179,-

Pulled pork sandwich

BBQ-pulled pork serveres på landebrød med salat, coleslaw, sylteagurk, chilimajones og fries.

Gluten (hvete), laktose, egg, sitrus, sulfitt, sennep

kr 165,-

Fried chicken

Fritert kyllingfilet som serveres med coleslaw, fries, chilimajones og aioli.

Gluten (hvete), egg, hvitløk

kr 175,-

Gravet laks salat

Serveres med fritert sjalottløk, cherrytomater, syrlig rødløk, pastinakkchips, honning- og sitrondressing.

Egg, løk, laktose, fisk, sulfitt

kr 169,-

HOVEDRETTER

Wiener Schnitzel

Wiener schnitzel av norsk kalv som serveres med erter, persille, stekte poteter, sitron, ansjos og kapers.

Gluten (hvete, bygg), laktose, egg, fisk, sitrus

kr 315,-

Oksefilet

Indrefilet av norsk storfe marinert i rødvin, trøffel, timian og hvitløk, som serveres med demi-glace, rotgrønnsaker, stekte poteter og rødbeter.

Hvitløk, løk, sulfitt

kr 355,-

Stekt laks

Laks fra Fredrikstad Seafoods AS som serveres med byggotto, brokkolini, søtpotetmos, pastinakkchips
og dill- og sitronsmør.

Fisk, løk, hvitløk, selleri, gluten (bygg), sitrus, melkeprotein

kr 295,-

Chorizopølse

Hjemmelaget chorizopølse med potetmos, mandelcrunch og timianmajones.

Hvitløk, løk, melkeprotein, nøtter (mandel)

kr 245,-

Dagens viltrett

Spør servitøren om hva slags vilt som serveres. Retten serveres med grønnsaker og demi-glace.

Løk, melkeprotein, selleri, sitrus, hagl

kr 315,-

SIDES

Peppersaus

kr 25,-

Dill-hollandaise

kr 25,-

Ekstra poteter

kr 25,-

Salat

kr 25,-

DESSERT

Crème brûlée fra Ek Gård

Toppes med friske bær. 

Egg, laktose

kr 99,-

Eplekake

Serveres med krem og vaniljeis.

Gluten (hvete), melkeprotein, egg

kr 99,-

Hvit sjokolademousse

Toppes med friske bær.

Melkeprotein, egg

kr 99,-

BARNEMENY

En porsjon pommes frites

kr 69,-

Pølse med pommes frites

kr 89,-

Kyllingnuggets og pommes frites

Gluten (hvete), egg

kr 89,-

Stekt laks

Serveres med potetmos og grønnsaker. 

Fisk, løk, hvitløk, selleri

kr 89,-