Serveres med hvit og rød fisk, grønnsaker, reker og brød. Velg mellom liten eller stor porsjon.
Fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten (hvete), sulfitt
Anrettet på brioche-burgerbrød med frisk
salat, tomat, løk, cocktaildressing og fries.
Serveres med salat, remulade og fries.
Gluten (hvete), egg, melk, sulfitt
Reker i lake fra Engelsviken servert på landebrød med salat, tomat, løk og majones.
BBQ-pulled pork serveres på landebrød med
salat, coleslaw, sylteagurk, chilimajones og fries.
Gluten (hvete), melk, egg, sitrus, sulfitt, sennep
Serveres med ruccola, syltet perleløk, parmesan, balsamico og brød.
Kremet kantarellsuppe som serveres med brød.
Sharing plate med diverse oster, spekemat og marmelade.
Serveres med amadinepoteter marinert i urteolje, portobellosopp, helstekt sellerirot, rødbeter, ovnsbakt gulrot og rødvinssaus.
Løk, sulfitt, melkeprotein
Schnitzel av norsk kalv som serveres med erter,persille, stekte poteter, sitron, ansjos og kapers.
Dagens fangst og tilbehøret vil variere fra dag til dag. Spør servitøren om hva som er dagens, samt allergener.
Serveres med jordskokkpuré, stekte poteter, rosenkål og lammesaus.
Melk, sulfitt, løk, hvitløk
Toppes med friske bær.
Egg, melk
Serveres med krem og vaniljeis.
Gluten (hvete), melkeprotein, egg
Melk
Serveres med fries.
Gluten (hvete), egg
Serveres med stekte grønnsaker og fries.
Melk
Restauranten er sentralt plassert i den pittoreske og sjarmerende bydelen Gamlebyen i Fredrikstad, festningsbyen som bærer på lange tradisjoner og historie helt tilbake til år 1567.