Meny

Matrettene i vår meny bygger på et konsept om å tilby noe for enhver smak, inspirert av regionale mattradisjoner, og bestående av sesongens beste råvarer. For å oppnå dette benytter vi oss av lokale råvarer, så langt det lar seg gjøre.

LUNSJRETTER

Serveres fra kl. 12:00–16:00.
DIP – 19,- pr. stk. Aioli, chilimajones, cocktaildressing, remulade, majones, ramsløkmajones, dillmajones

Fiskesuppe

Serveres med hvit og rød fisk, grønnsaker, reker og brød. Velg mellom liten eller stor porsjon.

Fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten (hvete), sulfitt

kr 174,- / 213,-

Viltburger

Anrettet på brioche-burgerbrød med frisk
salat, tomat, løk, cocktaildressing og fries.

Gluten (hvete), løk, egg, melk, hagl, sulfitt, sennep
kr 219,-

Roastbeefsmørbrød

Serveres med salatblanding, fritert sjalottløk og vår chunky remulade.

Gluten (hvete), løk, egg, melk, sulfitt

kr 215,-

Fish and chips

Serveres med salat, remulade og fries.

Gluten (hvete), egg, melk, sulfitt

kr 219,-

Kyllingsalat

Serveres med cherrytomater fra Hanasand Gård, sitronmajones, syltet fennikel, parmesanchips og brød med vårt kryddersmør.

Gluten (hvete), egg, sitrus, sulfitt

kr 195,-

Pulled Pork Sandwich

BBQ-pulled pork serveres på landebrød med salat, coleslaw, sylteagurk, chilimajones og fries.

Gluten (hvete), melk, egg, sitrus, sulfitt, sennep

kr 199,-

Fried chicken

Dobbelpanert fried chicken, som serveres med vår coleslaw, aioli og pommes.

Gluten (hvete), melk, sulfitt, hvitløk, egg

kr 205,-

FORRETTER

Oksecarpaccio

Serveres med ruccola, syltet perleløk, parmesan, balsamico og brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melk
kr 196,-

Camembert (Sharing)

Ovnsbakt Camembert ost til to personer som serveres med honning, valnøtter, kjeks, oliven og sesongens bær.

Gluten (hvete), sulfitt, melkeprotein, nøtter(valnøtter)

kr 279,-

Spekeplate (sharing)

Sharing plate for to personer med ulike oster, viltkjøtt, spekeskinker og brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melkeprotein

kr 285,-

Tomat & mozzarella

Friske cherrytomater fra Hanasand Gård og mozzarella fra Rygge Meieri.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, skalldyr

kr 215,-

HOVEDRETTER

Ekstra tilbehør til hovedrettene koster kr 39 pr. stk.

Norsk Oksefilet

Norsk oksefilet som serveres med sellerirotpuré, stekte poteter, rødvinsoksesaus og sesongens grønnsaker.

Løk, sulfitt, melkeprotein, melk

kr 449,-

Yellowtail King

Yellowtail Kingfish fra Fredrikstad Seafood som serveres med rødbet- og sellerirotpuré, syltet rabarbra, vårløk-velouté, ramsløkolje og sesongens grønnsaker.

Løk, hvitløk, sulfitt, melkeprotein, melk, fisk, skalldyr, bløtdyr

kr 399,-

Namibisk Oksefilet

Namibisk oksefilet som serveres med sellerirotpuré, stekte poteter, rødvinsoksesaus og sesongens grønnsaker.

Løk, sulfitt, melkeprotein, melk

kr 409,-

Kalvefilet

Norsk ytrefilet av kalv som serveres med jordskokk- og skorsonnerotpuré, chimichurri, sesonges grønnsaker og stekte poteter.

Løk, hvitløk, sulfitt, melkeprotein, melk

kr 415,-

Wiener schnitzel

Schnitzel av norsk kalv som serveres med erter, persille, stekte poteter, sitron, ansjos og kapers.

Gluten (hvete, bygg), melk, egg, fisk, sitrus

kr 399,-

DESSERT

Crème brûlée

Toppes med friske bær. 

Egg, melk

kr 142,-

Solbærmousse

Serveres med fritert gulrotkake-crumble og sesongens frukt/bær.

Melk, sitrus

kr 142,-

Eplekake

Serveres med krem, vaniljeis og friske bær.

Gluten (hvete), melkeprotein, egg

kr 142,-

Apfelstrudel

Serveres med vaniljeis, krem og friske bær.

Gluten (hvete), egg, melk, sitrus

kr 159,-

BARNEMENY

Pølse med fries

kr 99,-

Porsjon med fries

kr 89,-

Kyllingnuggets

Serveres med fries.

Gluten (hvete), egg

kr 99,-

Viltboller

Serveres med stekte grønnsaker og fries.

Melk

kr 99,-

Kuleis

Melk

kr 38,- (pr. stk.)

SNACKS

Camembert

Ovnsbakt Camembert ost til to eller fire personer som servers med honning, valnøtter, kjeks og spekeskinke

Gluten (hvete), sulfitt, melkeprotein, nøtter (valnøtt)

kr 279,-

Spekeplate

Sharing plate for to personer med ulike oster, viltkjøtt, spekeskinker og brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melkeprotein

kr 99,-

Parmesan Chips

Parmesan chips servers med estragon-mayo.

Gluten (hvete), melkeprotein, egg

kr 99,-

Bacon Dadler

Fritert baconsurret dadler.

kr 99,-

Oliven og Brød

Oliven med brød og aioli.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, egg

kr 65,-

SØNDAGSMENY

Serveres kun på søndager.

Wiener Schnitzel

Schnitzel av norsk kalv som serveres med erter, persille, stekte poteter, sitron, ansjos og kapers.

Gluten (hvete, bygg), melk, egg, fisk, sitrus

kr 315,-

Dagens suppe

Spør servitøren hvilken suppe vi serverer i dag. Serveres med brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melkeprotein

kr 165,-

Dagens gryte

Spør servitøren hvilken gryte vi serverer i dag.

Gluten (hvete), melkeprotein, egg

kr 199,-

Egg & bacon smørbrød

To stekte egg med sprøstekt bacon serveres på brød med salat, cherrytomater og andre grønnsaker.

Gluten (hvete), melk, egg

kr 165,-

Avokadosmørbrød

Avokadoskiver serveres på brød med salat, cherrytomater og stekt egg.

Gluten (hvete), sulfitt, melkeprotein

kr 174,-

Blomkålsuppe

Serveres med sprøstekt bacon, urteolje og brød med kryddersmør.

Gluten (hvete), melk, sulfitt, hvitløk

kr 155,- / 185,-

Dessert

Solbærmousse

Serveres med fritert gulrotkake-crumble og sesongens frukt/bær.

Melk, sitrus

kr 142,-

Eplekake

Serveres med krem og bær.

Gluten (hvete), melkeprotein, melk, egg

kr 142,-

DRIKKEKART

For å se vårt drikkekart, klikk her.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle