Meny

Matrettene i vår meny bygger på et konsept om å tilby noe for enhver smak, inspirert av regionale mattradisjoner, og bestående av sesongens beste råvarer. For å oppnå dette benytter vi oss av lokale råvarer, så langt det lar seg gjøre.

LUNSJRETTER

Serveres fra kl. 12:00–16:00.
DIP – 26,- pr. stk. Aioli, chilimajones, sennep, cocktaildressing, rømmedressing, remulade, majones.

Fiskesuppe

Serveres med hvit og rød fisk, grønnsaker, reker og brød. Velg mellom liten eller stor porsjon.

Fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten (hvete), sulfitt

kr 174,- / 213,-

Viltburger

Anrettet på brioche-burgerbrød med frisk
salat, tomat, løk, cocktaildressing og fries.

Gluten (hvete), løk, egg, melk, hagl, sulfitt, sennep
kr 219,-

Karbonadesmørbrød

Serveres med salatblanding og fritert løk.

Gluten (hvete), løk, egg, melk, sulfitt

kr 199,-

Fish and chips

Serveres med salat, remulade og fries.

Gluten (hvete), egg, melk, sulfitt

kr 219,-

Pulled Pork Sandwich

BBQ-pulled pork serveres på landebrød med salat, coleslaw, sylteagurk, chilimajones og fries.

Gluten (hvete), melk, egg, sitrus, sulfitt, sennep

kr 199,-

Majorens viltgryte

Viltgryte bestående av diverse viltkjøtt, friske grønnsaker og stekte poteter.

Melk, sulfitt, hvitløk, løk, selleri, hagl

kr 265,-

FORRETTER

Oksecarpaccio

Serveres med ruccola, syltet perleløk, parmesan, balsamico og brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melk
kr 196,-

Camembert (sharing)

Ovnsbakt Camembert til to personer som serveres med honning, valnøtter, kjeks, oliven og sesongens bær.

Gluten (hvete), sulfitt, melkeprotein, nøtter(valnøtter)

kr 279,-

Spekeplate (sharing)

Sharing plate for to personer med ulike oster, viltkjøtt, spekeskinker og brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melkeprotein

kr 285,-

Gravet YTKF

Gravet Yellowtail King Fish som serveres med fennikelmajones, syltede rotgrønnsaker og brød.

Løk, gluten (hvete), sulfitt, melkeprotein

kr 189,-

HOVEDRETTER

Ekstra tilbehør til hovedrettene koster kr 39 pr. stk.

Norsk oksefilet

Norsk oksefilet som serveres med jordskokk, sellerirotpuré, stekte poteter, rødvinsoksesaus og sesongens grønnsaker.

Løk, sulfitt, melkeprotein, melk

kr 449,-

Yellowtail king

Yellowtail Kingfish fra Fredrikstad Seafood som serveres med rødbet- og sellerirotpuré, epler, dill, syrlig velote og sesongens grønnsaker.

Løk, hvitløk, sulfitt, melkeprotein, melk, fisk, skalldyr, bløtdyr

kr 399,-

Lammeskank

Brasert lammeskank serveres med potetmos, diverse rotgrønnsaker og glace.

Løk, hvitløk, sulfitt, selleri, melk

kr 399,-

Wiener schnitzel

Schnitzel av norsk kalv som serveres med erter, persille, stekte poteter, sitron, ansjos og kapers.

Gluten (hvete, bygg), melk, egg, fisk, sitrus

kr 399,-

DESSERT

Crème brûlée

Toppes med friske bær. 

Egg, melk

kr 142,-

Eplekake

Serveres med krem, vaniljeis og friske bær.

Gluten (hvete), melkeprotein, egg

kr 142,-

Apfelstrudel

Serveres med vaniljeis og friske bær.

Gluten (hvete), egg, melk, sitrus, nøtter (hasselnøtter)

kr 159,-

Sjokoladefondant

Serveres med vaniljeis og bær.

Gluten (hvete), egg, melk, nøtter

kr 145,-

BARNEMENY

Pølse med fries

kr 99,-

Porsjon med fries

kr 89,-

Kyllingnuggets

Serveres med fries.

Gluten (hvete), egg

kr 99,-

Viltboller

Serveres med stekte grønnsaker og fries.

Melk

kr 99,-

Kuleis

Melk

kr 38,- (pr. stk.)

DRIKKEKART

For å se vårt drikkekart, klikk her.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle cookies