Selskap og catering

Minnerike dager skapes av opplevelser som ofte skal vare livet ut. Vi på Majorens Kro og Stue har 34 års erfaring med å arrangere og levere mat til både små og store selskaper.

Kokker og servitører

Våre kunnskapsrike, erfarne og service-innstilte kokker og servitører vil gjøre sitt ytterste uansett om dere er 5 eller 150 gjester, skal spise småretter eller full festmiddag. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å benytte en prosfesjonell og erfaren aktør.

Lang erfaring

Vi har arrangert, tilberedt og servert mat og drikke til utallige bryllup, konfirmasjoner, dåp, venneforsamlinger, bursdagsfeiringer, jubileum, bedrifts- og foreningsmøter, avslutningsfester, julebord, bespisning for turistselskaper etc.

Du bestemmer hvor

Selskapene kan holdes i våre lokaler, eller hvilket som helst annet sted du måtte ønske. Uansett hvilken løsning du velger, kan du være trygg på at dersom jobben overlates til oss, vil vi gjøre alt vi kan for at dere skal få en minnerik dag.

VÅRE LOKALER

Kroa

Kro er Majorens uformelle alternativ hvor du kan nyte middagen, kaffen, eller en deilig, eksotisk cocktail.

Rommer: ca 40 personer

Stue

Stue er vår restaurant hvor vi tilbyr á la carte-, og sett-menyer. Her kan du nyte en god lunsj eller middag.

Rommer: ca 80 personer

Framheim

Majorens eget møterom som tar 4-12 personer. Egner seg veldig godt for et lukket selskap med få personer.

Rommer: ca 12 personer

Krohaven

Vår uteservering i bakgården, omkranset av blomster og planter. Flotte omgivelser å ta seg en pause i.

Rommer: ca 50 personer

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle