Her får du tradisjonsrik mat, i en lun og uformell atmosfære hvor du kan føle deg som hjemme. Majorens lokaler rommer Kroa, Stua, møterommet Framheim og Krohaven.
Det skal være både godt å spise, og godt å være på Majorens Kro & Stue.
Våre dyktige og engasjerte ansatte vil til en hver tid gjøre sitt ytterste ved å yte personlig service av høy kvalitet.
Det er mye kultur i god mat og drikke. Matrettene i vår meny bygger på et konsept om å tilby noe for enhver smak, inspirert av regionale mattradisjoner, og bestående av sesongens beste råvarer. For å oppnå dette benytter vi oss av lokale råvarer, så langt det lar seg gjøre.
Gjennom vårt medlemskap i Guldkorn – smak av Østfold, ønsker vi på Majorens Kro & Stue også å bidra til å fremme bruken av lokale råvarer og mattradisjoner i nærmiljøet. Samtidig må vi nevne at all vilt kommer fra egen jaktlag for Majoren.
Vi er stolte over vår tradisjonsrike bedrift, som ble etablert i 1990 – feiret 25 års jubileum i 2015 og siden den gang har vært en av de beste spisestedene i Fredrikstad.
Fornøyde gjester betyr alt for oss, og dette utgjør derfor kjernen i vår visjon. Vi strekker oss langt i å oppnå dette, uansett om du bare tar entur innom for en kaffe – eller skal spise en 3-retters vilt-meny.
Restauranten er sentralt plassert i den pittoreske og sjarmerende bydelen Gamlebyen i Fredrikstad, festningsbyen som bærer på lange tradisjoner og historie helt tilbake til år 1567.